Publicitat
Gent de Terrassa

“Sempre he sigut bastant rebel contra el que estava establert”

/ Nebridi Aróztegui
Publicitat

Rat Soriano, artista

D’entrada volia ser dissenyadora d’interiors i va estudiar per això, però ho va desestimar. Anava a classes de pintura amb l’artista egarenc Floreal Soriguera, el “Suri”, perquè, de petita, ja li agradava “tot el que fos art plàstic i visual”. A casa, el seu pare pintava i el seu germà també dibuixava “molt bé”. “Era el que millor dibuixava a la família, però no s’hi va dedicar”, explica.

“Com artista em considero molt anàrquica. Si em deien que el que feia li recordava a alguna cosa, la canviava i feia una altra cosa”. Afegeix que “sempre he sigut bastant rebel contra el que estava establert”. Es va engrescar a pintar i va fer exposicions, però aquesta rebel·lia va provocar que l’any 2017 ho deixés tot. “Necessitava una aturada perquè ja no em sentia creativa i soc així, quan fa molts anys que faig una cosa, necessito parar”, assegura.

També va fer classes, a través d’unes activitats del PAME i també al Taller dels Menuts dels Amics de les Arts. Tot això també ho va deixar, pels mateixos motius. Els últims anys, per motius familiars, no s’ha pogut dedicar a l’art, tot i que està estudiant un Grau de Disseny i creació digital.

El seu projecte actual és un conte sobre un drac, que està creant amb la narradora de contes, Montse Freixa, on farà les il·lustracions, i que volen treure per Sant Jordi. “Ens fa molta il·lusió”, diu.

La seva afició principal ara és passar estones a l’Estartit. “M’encanta estar-hi, passejar per allà”, diu. La platja mai ha sigut el seu fort, però li agrada molt “l’ambient especial” d’aquella població.

Publicitat
To Top