Publicitat
Gent de Terrassa

“Abans era complicat que una noia fes el pas de jugar a futbol”

/ Nebridi Aróztegui

Albert Montull, delegat de futbol femení de la FCF

Va estar dotze temporades al futbol base del Barça. Va haver-hi unes eleccions a la Federació Catalana i va donar suport a la candidatura de Josep Casals i va estar un temps com a delegat de Terrassa. Llavors ja va començar a fer accions pel futbol femení i, després, va entrar a la junta de la Catalana amb l’Andreu Subies, que ja el va posar com a responsable del futbol femení.

“Hem fet una bona feina i estic molt content, perquè Catalunya és la número u en el futbol femení, però queda molta feina per fer”. També forma part de la directiva de la Federació Espanyola, representant el futbol femení català en el comitè nacional. “Estem vivint la millor època i ara som visibles perquè abans era molt complicat que una noia fes el pas de jugar a futbol i li proposaven altres esports”.

Recorda que des de la Catalana s’ha treballat molt per promocionar i potenciar “la imatge de la dona en l’esport” encara que explica que “al principi va costar molt que els clubs compressin el missatge i ens trobàvem amb el problema de la gestió”. Assegura que “és el principi d’una gran història, però estem molt lluny de la resta d’Europa”, si bé considera que el futbol femení “està creixent adequadament”. Falten coses, per exemple, més àrbitres i també que hi hagi “més entrenadores” i que es confiï en elles.

En el temps lliure, que no en té gaire, li agrada molt escoltar música, però no destaca cap estil en concret. “Soc molt polifacètic”, assegura. Una altra de les seves aficions són “els cotxes clàssics”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top