Publicitat
Gent de Terrassa

“La d’actriu és una professió preciosa però plena d’incertesa”

/ Nebridi Aróztegui

Teresa Sánchez, actriu i pedagoga

A l’escola ja escrivia textos perquè les seves companyes poguessin representar-les, “històries sempre de marcians i extraterrestres que venien a la terra”, recorda. També li agradava fer d’actriu i llegia molt i “em sentia còmode en el món de la ficció i de la fantasia”, encara que, per aquells temps, “volia ser perruquera” i no projectava els seus gustos amb una possible professió.

Amb els anys li va caure a les mans la possibilitat “d’un curs d’iniciació al teatre de l’Institut del Teatre” i va tenir claríssim que voldria encaminar-se cap a aquest món i va formar-se. Va formar part d’un projecte musical, el grup “Follim Follam”, que a ella li va durar tres anys. “Cantar no és el meu i era més una cosa teatralitzada i va començar com per jugar” i va ser una bona experiència.

La d’actriu, assegura, “és una professió preciosa però plena d’incertesa” i per cobrir aquest espai d’incertesa va obrir l’escola de teatre Les Pisanes. A partir de l’escola, “he pogut fer moltes coses i em sento molt còmode fent les classes i em permet fer muntatges propis”, explica.

Afegeix que “em permet estar en contacte amb la realitat perquè, a vegades, és una professió de moments de no tocar de peus a terra i pensar que sempre és així, i no ho és”. Creu que en la seva professió “la pràctica és la millor escola i no paro de formar-me”.

Restaurar mobles és una afició molt seva, encara que diu que “ja no ho faig molt perquè no tinc molt temps lliure” i també li agrada llegir. Quan té una estona, també li agrada molt “no fer res”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top