Publicitat
Gent de Terrassa

“El vinil era una cosa més elaborada, més artesana”

David Il Poisson, discjòquei i productor musical

Es va introduir en el món de la música quan era un adolescent i feia un curs a una escola-taller. En una activitat, va escoltar un recopilatori i es va interessar per aquest tema. Va fer un curs amb un discjòquei i, el seu interès va anar creixent i “quan sortia de l’escola, en comptes de jugar a la videoconsola, em dedicava a la música”, assegura. I ja no ha parat.

Va començar com a DJ Cricket, si bé fa 10 anys va adoptar el nom actual. Va iniciar-se a la discoteca “Instint” i més tard va passar per la sala “Chicago”. Després, a una sala de Sant Celoni, juntament amb Jaime Ruiz, i també va passar per la Zona Hermètica de Sabadell, a una sala anomenada “Loonatics”. Diu que treballar de nit “és dur” i “s’ha de saber portar”.

En l’actualitat, té un estudi a casa seva i es dedica més a la producció musical i va creant cançons que posa a la venda. “La producció és més creativa i si aconsegueixes els resultats que busques, és més bonica”, diu.

La tecnologia, explica, ha canviat molt el món musical i considera que “el vinil era una cosa més elaborada, més artesana i ara hi ha molta electrònica i hi ha moltes maneres de ser discjòquei”. La tecnologia, afegeix, facilita aquesta feina, si bé es queda amb les èpoques anteriors. “Ara trobo a faltar el bon rotllo d’abans”, apunta.

Quan no està produint música, afirma que li agrada fer esport i anar al gimnàs a fer musculació i fer ciclisme indoor. A més, també li agrada córrer “per la muntanya, més que per la ciutat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top