Publicitat
GentDT

L’emblemàtic centre mèdic canvia la seva ubicació

Els usuaris de Policlínic Terrassa ja poden visitar-se a les noves instal·lacions del carrer Goleta 19 de Terrassa, a uns 400 metres de la plaça del doctor Cadevall (antiga ubicació). Grup Policlínic renova així totes les instal·lacions i equipaments a Policlínic Terrassa invertint en confort i qualitat assistencial. Tant la clínica dental del centre com la resta de serveis mèdics i estètics han actualitzat aparatologia i instal·lacions.

Estela, la directora del centre mèdic des de fa més de 17 anys ens confirma: "Ens traslladem per estar al cor de la ciutat, més a prop dels nostres pacients i usuaris. Aquest trasllat ha estat molt ben rebut per tot l’equip mèdic i assistencial que formem Policlínic Terrassa en veure-hi una millora i una aposta de futur."

"Amb aquesta inversió es vol dotar al Policlínic de Terrassa de confortables i modernes instal·lacions per seguir atenent als més de 4.000 usuaris que mensualment ens confien la seva salut i estètica", comenta el gerent, Pedro Puga. També afirma que "es continuaran atenent totes les especialitats mèdiques i oferint el servei d’urgències ininterromput de dilluns a divendres. Igualment es realitzaran tot tipus de proves exploratòries i de diagnòstic, tant a pacients privats com de mútues i companyies asseguradores."

Amb aquests canvis a Policlínic Terrassa és desig seguir comptant amb la confiança dels egarencs. //

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top