Publicitat
GentDT

Un segon restaurant, amb menú a la carta

Aquesta setmana ha aixecat la persiana un nou Unânime a la nostra ciutat. Es troba al carrer Transversal, número 39, al barri del Torrent d’en Pere Parres. El restaurant se suma a l’Unânime que des de fa tres anys hi ha al carrer de Roca i Roca, número 63, a Sant Pere Nord, i que compta amb una oferta en tapes, "pintxos" i platets.

L’estrenat local és d’allò més acollidor. És més petit que el primer Unânime, donat que té una capacitat per a unes cinquanta persones, que gaudiran d’un curós servei i una bona gastronomia.

La cuina mediterrània i de mercat esdevé la base de l’oferta culinària de l’inaugurat establiment, on podem tastar receptes com una pota de pop brasejada, un melós de vedella o un "chuletón" de vedella gallega.

Una de les característiques més originals del nou Unânime és que el menú, se’l poden elaborar al seu gust els clients. L’eslògan del restaurant és ben explícit: "A l’Unânime, el menú… te’l fas tu". I és que els migdies entre setmana, al nou Unânime ens proposen fins a cinquanta plats principals, dels quals n’haurem de triar dos. I també haurem d’escollir una de les deu postres possibles. El preu és a partir de 13,90 euros, amb la beguda.

El mateix sistema funciona per als menús de cap de setmana, als migdies. En aquest cas podrem escollir entre dotze primers plats i dotze segons, a banda de les postres, a un preu de 23,90 euros.

Al nou Unânime ens proposen també una oferta pensant en les properes Festes. D’una banda, amb un menú per a grups orientat als sopars d’empresa que d’aquí a pocs dies començaran ja a celebrar-se. Aquest menú surt a partir de 22,90 euros.

D’altra banda, al nou Unânime també disposen de menús de Nadal per als dies més assenyalats de les Festes: el 25 de desembre, Sant Esteve, el dia d’Any Nou i el de Reis. És a dir, aquelles jornades en què cada vegada més famílies s’estimen més menjar plegats fora de casa i així evitar la feina que comporta organitzar la celebració nadalenca a la llar.

Val a dir, a més, que al nou Unânime diposen d’una completa carta de vins, que compta amb referències catalanes, espanyoles i franceses. 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top