Publicitat
GentDT

Firaires de Santa Llúcia per Nadal

Durant tot l’any, cadascú té la seva professió: en Xavi Martínez, de 42 anys (a l’esquerra de la imatge) és bomber; la Gemma (a la dreta de la foto), de 39, és mestra d’infantil i primària; en David, de 41, és enginyer informàtic; i la Marta, de 36, és educadora social. Però quan arriben les Festes, aquests quatre germans segueixen la tradició familiar, que ja fa quaranta-dos nadals que dura, i porten una de les paradetes de la Fira de Santa Llúcia, a la Plaça Vella. "Els nostres pares van començar amb la parada, juntament amb una parella d’amics, i els quatre germans n’hem agafat el relleu", diu en Xavi. "Ens agrada -afegeix la Gemma-. I a més la parada és una excusa per retrobar-nos tota la família i fer àpats plegats en aquestes dates".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top