Publicitat
Terrassa

Tres arrestats per robar el mòbil a una dona colpejant-la a la mà

Tres joves van ser detinguts el divendres com a presumptes autors d’un robatori amb violència: estan acusats de sostreure un telèfon mòbil a una dona en un tren que arribava a l’estació Terrassa Est. Els Mossos d’Esquadra els van enxampar poc després a Torrebonica.

Una primera víctima, una jove de 19 anys, va alertar la policia. Tres lladres havien intentat robar-li el mòbil a l’interior d’un tren de Renfe en l’estació Terrassa Est. La dona es va adonar i es va resistir al fet delictiu. Els delinqüents van desistir. Van fer veure que fugien.

Van simular que baixaven del comboi en l’estació, però van tornar a entrar amb rapidesa i es van dirigir amb igual rapidesa a una altra víctima, una dona de 42 anys. En aquest cas sí van consumar el robatori amb violència i intimidació. Un dels malfactors va propinar un cop a la mà a la dona per a arrabassar-li el telèfon, mentre els dos companyons aguantaven la porta del tren perquè no es tanqués.

Un a la presó
Consumat el delicte, els tres van fugir en direcció a Torrebonica. La trucada d’alerta de la primera víctima va activar un operatiu de recerca. Diverses dotacions dels mossos van acudir a la zona i la van rastrejar. I en una nau abandonada van trobar als sospitosos, tres individus de 19, 21 i 25 anys, respectivament, tots d’origen marroquí. Portaven el mòbil sostret, i un altre que també havia estat robat, i joies.

Un dels detinguts va ingressar a la presó després de passar a disposició judicial. Els altres van sortir en llibertat amb càrrecs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top