Publicitat
Terrassa

La policia local dissol un partit de futbol a Can Tusell

A un establiment de restauració ja el van multar fa poques setmanes pel mateix, per excés d’aforament. La Policia Municipal es va ocupar a fons el passat cap de setmana per a detectar incompliments de les disposicions contra el Covid-19 i va cursar 53 denúncies. En una van ser identificades tres de les trenta persones que jugaven un partit de futbol que va ser dissolt pels agents.

Entre el 7 i el 13 de desembre, el cos local va tramitar 83 denúncies per incompliments de les restriccions. D’aquestes 83 sancions, la majoria, 36, van ser imposades a persones que incomplien el toc de queda. En 21 casos els multats van ser els responsables d’establiments que no respectaven alguna de les mesures imposades i 19 individus van ser denunciats per no portar la mascareta. Tres denúncies estaven relacionades amb les reunions de més de sis persones i altres tres van ser interposades a ciutadans que consumien alcohol al carrer. I una, a una persona que se saltà el confinament perimetral.

Sense mascareta
Durant el cap de setmana, set de les 53 sancions cursades van ser a persones que no portaven la mascareta al carrer. Una altra intervenció va tenir lloc en la pista de futbol de l’avinguda de Béjar, a Can Tusell, on la policia va identificar a tres dels trenta individus que es trobaven en l’àrea esportiva. La resta va sortir corrent. Altres tres denúncies les van rebre persones que consumien aliments i begudes al carrer i vint van ser expedientades per no respectar el toc de queda. I una, per canviar de terme.

Disset persones (l’amo i clients) van ser sancionades en un bar al carrer de Gandia: eren les 10.45 de la nit i el local tenia la persiana baixada però donava servei.

Al carrer de Frederic Mompou, amb la Rambla de Francesc Macià, la policia va sancionar al propietari d’un bar en el qual hi havia 35 persones; l’aforament permès s’havia depassat. La policia va obrir expedient a un bar del carrer de Manresa, al costat de la plaça de l’Aigua, per usar la barra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top