Publicitat
Terrassa

La Brimo a Terrassa per frenar disturbis

Operatius contra la violència a Terrassa

Hi ha preocupació i els responsables polítics de Terrassa i de la Generalitat no ho amaguen. Preocupació pels disturbis, pels actes incívics, per les agressions a policies, sobretot a la Maurina i Ca n’Anglada. L’Ajuntament i el Departament d’Interior s’han reunit avui i han informat d’un reforç de la seguretat a la ciutat. Un reforç que comptarà amb la presència d’agents de la Brigada Mòbil (Brimo, els antidisturbis) i l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). Aquests efectius donaran suport a la Policia Municipal i els mossos de Terrassa en operatius. El Consistori i Interior volen posar fre a l’escalada de tensió. Durant la trobada, l’alcalde, Jordi Ballart, ha exposat a Miquel Sàmper, conseller d’Interior, el projecte municipal per posar càmeres de videovigilància a zones sensibles de la ciutat, un pla anunciat divendres passat juntament amb el de creació de punts d’atenció policial, una mena de comissaries de barri.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Brimo a Terrassa per frenar disturbis
To Top