Publicitat
Terrassa

Un aclamat Miki Núñez hipnotitza Terrassa

El concert ha estat un còctel d’emocions que ha omplert l’Estadi Olímpic

Passió i emotivitat al concert de Miki Núñez / Lluís Clotet

La balada “Escriurem” que va tocar el cor de tots els terrassencs, la popular “Me Vale“, que va despertar tots els sentits o la salvatge “Sin Noticias de Gurb” que va fer rugir al públic, van ser les estrelles del concert de l’egarenc Miki Núñez. El conegut músic de pop que va participar en el popular concurs nacional Operación Triunfo ha omplert avui l’Estadi Olímpic de gom a gom, amb públic de totes les edats però predominantment jove.

FOTOS: Concert de Miki Nuñez a l’Estadi Olímpic

L’actuació va començar ja animada, però el ritme no va parar de créixer en cada cançó. El concert va ser un còctel d’emocions amb un Miki Núñez entregat, comunicant de tu a tu amb els espectadors i un públic fidel que no va dubtar en saltar, cantar, ballar i deixar-se la pell en aquelles cançons que més han marcat la trajectòria del cantant, terrassenc que recorda les seves arrels i el camí que l’ha portat fins a dalt de l’escenari en plena Festa Major: “Hem passat d’estar aquí baix, fent de públic, a estar dalt de l’escenari a la Festa Major, i això és gràcies a tots vosaltres. Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos en cada pas d’aquest camí”.

La nit es va il·luminar quan tots els espectadors van encendre les llanternes dels seus mòbils per acompanyar Miki Núñez en la seva balada “Escriurem”, tema molt escoltat des dels balcons durant la primera etapa de la pandèmia, i que ahir a la nit va adornar l’Estadi Olímpic amb un espectacle de llum, color i música. Les emocions a flor de pell, tant pel públic com pel cantant: “La vibració i l’energia que transmet tocar a casa nostra, a Terrassa, no té preu. No es pot comparar amb cap altre lloc”, va manifestar sentidament en Miki.

L’emotivitat, però, es va contrastar amb la fera de “Sin Noticias de Gurb”, que va recordar als fans del cantant el que més els agrada d’ell: “L’energia”, “l’alegria” i “l’espontaneïtat” de Miki Núñez són els adjectius que defineixen el que transmet el cantant per l’Aurora, en Joel i l’Alba, fidels fans del músic egarenc que gairebé no tenien paraules per expressar-se: “Després de totes les ganes que té tothom de sortir després de la pandèmia, el concert de Miki Núñez ha estat el que necessitàvem” va comentar l’Alba, així com en Joel declarava: “El que més m’agrada és que sigui de Terrassa, i el seu estil m’hipnotitza”.

En una nit en la qual la cultura va ser més viva que mai, el cantant va recordar la importància de les mesures de seguretat, i va agrair a tots els terrassencs el seu esforç i dedicació: “Aquesta no és una Festa Major com les altres, però us dono les gràcies per demostrar que la cultura és segura i que aquesta Festa Major sigui possible”.  

Enmig d’una onada de motivació, el concert va arribar a la seva fi amb l’aclamada “Me Vale”, un dels temes més coneguts del cantant i que va deixar el públic amb ganes de més, demanant afamadament “Una altra”. Amb un nus de nervis al coll, una pila de fans s’amuntegava a la sortida de l’Estadi Olímpic per esperar a en Miki Núñez, i intentar així fer-se alguna fotografia amb ell i intercanviar unes paraules amb el cantant que els havia fet vibrar durant tot el concert, en una nit de Festa Major que no oblidaran.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un aclamat Miki Núñez hipnotitza Terrassa
To Top