Publicitat
Terrassa

Més entrades per a la Festa Major

L’Ajuntament alliberarà dimarts a les 14 hores noves entrades per a bona part dels espectacles

L'Estadi Olímpic podrà acollir més espectadors /Nebridi Aróztegui

L’Ajuntament de Terrassa obrirà dimarts a partir de les 14 hores el seu lloc web www.festamajorterrassa.cat per tal que els terrassencs puguin aconseguir de manera gratuïta més entrades per a la major part dels espectacles de la Festa Major, que arrencarà aquest divendres. Les entrades es van posar a disposició de la ciutadania el passat dilluns dia 21 de juny a les 9 hores i les dels actes més esperats es van exhaurir en poques hores.

Els organitzadors van fer una lectura força restrictiva dels aforaments que permetia en aquell moment el Procicat, pensant ja en una possible segona tongada de venda d’entrades.
Gràcies a la modificació del Procicat, alguns dels espais podran gaudir d’un aforament més gran que l’inicialment previst. Alguns dels fans del músic local Miki Núñez o del grup Doctor Prats podran obtenir demà entrades per assistir a aquests concerts.

1.200 entrades gratuïtes més
Amb relació a l’Estadi Olímpic, que acull els concerts més esperats de la festa, s’oferirà un paquet de 1.200 entrades més per a cadascun dels concerts. Es posaran a disposició de la ciutadania les places que no s’havien obert encara esperant l’informe de les autoritats sanitàries. Cadascuna de les entrades tindrà assignada el seu sector, tant pel que fa a les graderies com a la gespa, on s’instal·laran cadires. Tots els concerts seran amb la gent asseguda.
S’ampliarà també l’oferta d’entrades a Can Jofresa (es passarà de 400 a 900), el parc de Sant Jordi (de 150 a 224), l’Escola Pia (de 500 a 900), l’escola El Vallès (de 300 a 670), la plaça del Rector Homs (de 300 a 418); i la Plaça Vella (de 250 a 490). Als espais culturals no hi haurà més entrades. Al Teatre Alegria, el Principal i l’Auditori es mantindrà l’aforament previst del 70%, de manera que no hi haurà més entrades a disposició de la gent. Tampoc al Raval, on es mantindrà l’aforament de 100 entrades. Tot i aquest nou paquet d’entrades, no hi ha més lloc per a les activitats de divendres al Raval.

Pel que fa a l’Estadi Olímpic, que acull els concerts més esperats, s’oferirà un paquet de mil entrades per a cadascun dels concerts. Es posaran a disposició de la ciutadania les places que no s’havien obert encara esperant l’informe de les autoritats sanitàries. Cadascuna de les entrades tindrà assignada el seu sector, tant pel que fa a les graderies com a la gespa, on s’instal·laran cadires. Tots els concerts seran amb la gent asseguda. S’ampliarà també l’oferta d’entrades a la zona esportiva de Can Jofresa, el Parc de Sant Jordi i l’Escola Pia.

Els espais culturals no rebran cap modificació. Al Teatre Alegria, el Principal i l’Auditori es mantindrà l’aforament previst del 70%, de manera que no es posaran més entrades a disposició de la gent. Tampoc al Raval, on es mantindrà l’aforament actual de 100 entrades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top