Publicitat
Vacunació contra el covid19 covid 19 coronavirus vacuna al Centre Cívic Montserrat Roig
Terrassa

Els terrassencs entre 30 i 39 anys poden demanar ja cita per a la tercera dosi

Els terrassencs que tenen entre 30 i 39 anys poden demanar des d’aquest divendres cita per rebre la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19 a través del web VacunaCovid. El Departament de Salut ha obert el calendari de la dosi de reforç per a totes les persones d’aquest col·lectiu d’edat, després que aquest dijous la Comissió de Salut Pública va donar llum verda a la tercera dosi per a tota la població major de 18 anys.

Catalunya havia fet justament aquesta petició a l’Estat i, un cop atesa, el departament ha decidit començar per la franja de 30-39. L’anunci l’ha fet  el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha precisat que també podran sol·licitar cita per vacunar-se de la tercera dosi el col·lectiu de persones amb discapacitat i els seus cuidadors de Catalunya, que són unes 16.000 persones.

El Ministeri de Sanitat també va aprovar dijous reduir de sis a cinc mesos l’interval de temps que ha de passar per rebre la dosi de vacuna de reforç, d’acord amb com ho han fet altres països i tenint en compte els estudis científics que indiquen que l’efectivitat de la vacuna comença a disminuir entre els cinc i els sis mesos.

Publicitat
Els terrassencs entre 30 i 39 anys poden demanar ja cita per a la tercera dosi
To Top