Publicitat
Façana de MútuaTerrassa
Terrassa

Una patrulla policial ajuda una embarassada a Terrassa

El pare de la criatura ha demanat ajuda als agents al carrer

La dona ha estat traslladada a Mútua

Agents municipals han auxiliat aquesta matinada passada una dona que s’ha posat de part. A les 0.40 hores, un home ha aturat una dotació de la Policia Municipal a la carretera de Martorell, a la Cogullada. Allà, al costat del carrer d’Edison, ha demanat ajuda als agents. El motiu: la seva dona estava a punt de donar a llum.

Els guàrdies han comprovat la veracitat de la informació i han proposat a l’home que els seguís amb el seu vehicle. I s’han encarregat d’obrir pas posant les llums prioritàries fins arribar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El viatge, sense incidència, ha durat vuit minuts, diu la policia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una patrulla policial ajuda una embarassada a Terrassa
To Top