Publicitat
Terrassa

Atraquen la cafeteria Tívoli de Terrassa

Ja és la segona vegada en un mes que assaltants entren amb violència dins del local

La cafeteria Tívoli, al Passeig del Comte dÈgara, Terrassa

La cafeteria Tívoli Terrassa, del Passeig del Comte d’Ègara, 14, 16, ha estat assaltada la tarda d’aquest dissabte. Cap a les 14 hores, els assaltats han emprat un maó per rebentar la porta de vidre del local, que ha quedat tota esmicolada al terra. Els lladres han regirat tot l’interior de l’establiment i s’han endut uns 400 euros, un ordinador i ampolles d’alcohol, entre d’altres objectes diversos.

Ja és la segona vegada en un mes que entren a robar a la cafeteria Tívoli. L’anterior va ser el 6 de gener, dia de reis, i els lladres van sostreure una quantitat més gran de diners de la caixa. Aquesta vegada, però, els propietaris, Marta Yagüe i Gustavo Vanoni, ja no havien deixat gaires diners a caixa per prevenció.

Arran del primer robatori, els propietaris vn instal·lar una porta de fusta d’entrada a l’establiment, substituint l’anterior de vidre. Davant aquest nou robatori, el matrimoni, han anunciat que instal·laran una altra porta de fusta.

El matrimoni es troba devastat i ha denunciat l’episodi a les xarxes socials, per tal de fer una crida a l’actuació i a l’aturada dels robatoris del centre de Terrassa, com a la botiga Sanfilippo, del Passeig de Joan Miró, 5, o l’establiment de menjar asiàtic Fukuro East Asian Gurmet, del Carrer de la Font Vella, 65. El mateix Passeig del Comte d’Ègara acumula ja diversos robatoris durant aquest mes, com el de l’Acadèmia de Bellesa Toni Martínez, i la botiga Egara mòbils.

Només volem tranquilitat. Poder estar a casa i no estar patint per si entren un altre cop”, ha comentat Gustavo Vanoni, propietari del cafè Tívoli.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top