Publicitat
Pista de petanca de Can Boada del Pi Nebridi Aróztegui (2)
Terrassa

Compromís per acabar obres a mig fer a Can Boada del Pi

Demanda veïnal per la pista de petanca

Pista de petanca a Can Boada del Pi / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El govern municipal s’ha compromès a acabar les obres, començades i després deixades a mig fer, de les pistes de petanca de Can Boada del Pi. L’associació de veïns d’aquest barri assegura que va arrencar aquest compromís de regidors i tècnics municipals en una reunió mantinguda la setmana passada i sol·licitada pels veïns per analitzar què passava amb aquests treballs paralitzats.

A la primavera de l’any passat, l’Ajuntament va executar la primera part de les obres en una zona que es degradava i necessitava una actuació. Es va aplanar el terreny, es va compactar i es va col·locar allà graveta per preparar l’espai de cara a una segona intervenció, consistent a construir un mur per evitar-la entrada d’aigua de la pluja en la pista i col·locar una tanca per impedir l’entrada de bicicletes i de gossos.

Els veïns havien reivindicat diverses vegades la remodelació a causa de l’estat de deteriorament del sector. I va arribar el moment, o això semblava. La primera actuació la va desenvolupar la regidoria d’Esports el mes de juny del 2021. La segona corresponia a l’àrea de Manteniment Urbà, Parcs i Jardins i Obres Públiques. Al desembre passat, l’associació va denunciar el retard, perquè es corria el risc que les primeres obres no servissin de res, que el terreny es deteriorés una altra vegada, que els diners es tiressin i tot hagués de començar de nou en aquest espai situat entre l’edifici de l’escola Marià Galí i els pisos.

Inaudit

“Per molt que preguntéssim, la segona fase no arribava. Ens semblava inaudit que s’invertissin diners en uns treballs així perquè després el terreny es tornés a degradar”, diu Antonio Amate, president de l’associació de veïns, que va demanar una reunió amb responsables de les dues àrees municipals implicades en la reforma integral de la pista. La trobada, amb els regidors corresponents i tècnics, es va celebrar la setmana passada i va concloure, segons avança l’entitat, amb el compromís municipal d’elaborar un projecte com més aviat millor i buscar finançament, que segurament es nodrirà de romanents del pressupost del 2021 que es podrien adjudicar aquesta pròxima primavera.

Els veïns expressen una continguda satisfacció pel que interpreten com un pas favorable a la resolució de la paràlisi de les obres. Aquest diari ha demanat la versió del Consistori, però no ha obtingut resposta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Compromís per acabar obres a mig fer a Can Boada del Pi
To Top