Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa amplia l’horari de visites a pacients ingressats

S’incrementa la franja horària perquè els malalts hospitalitzats puguin rebre familiars i cuidadors

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) amplia aquest dijous l’horari de les visites de familiars i cuidadors a pacients ingressats al centre. El centre les va reprendre el passat 10 de febrer responent a la millora de la situació pandèmica i ara incrementa la franja horària per dur-les a terme.

Cada pacient podrà designar una persona per fer les visites durant l’estada hospitalària. Únicament es podrà realitzar una visita al dia i durant l’horari establert.

La persona acompanyant haurà de ser la mateixa durant tot l’ingrés. Es recomana prioritzar que aquesta estigui correctament vacunada i que sigui estricte en termes de prevenció de la transmissió, evitant conductes de risc i limitant al màxim les seves interaccions socials.

L’horari és el següent:

  • Plantes generals d’hospitalització: Pacients Llit A: d’11 a 15 hores / Pacients Llit B: de 17 a 21 hores
  • Plantes de Salut Mental: de 18 a 20 hores (de dilluns a diumenge) i d’11 a 13 hores (dissabtes i diumenges)
  • UCI: de 13:30 a 15 hores i de 20 a 21.30 hores
  • Pediatria: 1 acompanyant les 24 hores. Els/les tutors i pares es podran intercanviar
  • Sala de parts i maternitat: 1 únic acompanyant les 24 hores. (només pares/mares)
  • Servei d’Urgències: de 12 a 16 hores (nivell 2 i pacients pendents d’ingrés)

En la resta de casos, les visites romanen restringides. MútuaTerrassa assegura que l’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacient -al llarg del dia- al familiar referent que s’hagi designat a recepció/admissions.

Les persones amb signes i símptomes d’infecció respiratòria -o en cas de sospita de contacte amb malalt de Covid-19- han d’abstenir-se d’anar a l’hospital.

Les visites han d’usar obligatòriament mascareta quirúrgica o FFP2 durant la seva estada a l’hospital i fer higiene de mans amb solucions hidroalcohòliques a l’arribar i al sortir-ne. Durant l’estada hospitalària hauran de romandre a l’habitació del pacient, respectant la distància de seguretat i evitar transitar per espais comuns i passadissos així com visitar altres pacients.

Al arribar a l’hospita, el familiar/acompanyant s’haurà d’acreditar a la recepció, donant dades del pacient (nom i cognoms, data de naixement o habitació) i se li facilitarà una targeta de visita amb les dades identificaves (nom i DNI), que caldrà guardar fins a l’alta del pacient. Cada dia caldrà acreditar-se i ensenyar la targeta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
MútuaTerrassa amplia l’horari de visites a pacients ingressats
To Top