Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa reprèn les visites a pacients ingressats

Cada pacient podrà designar un únic acompanyant

La millora dels indicadors epidemiològics ha portat a MútuaTerrassa a tornar a permetre visites als malalts ingressats. A partir d’aquest dijous, els pacients de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) podran tornar a rebre visites de familiars i cuidadors.

El centre, que havia restringit les visites el passat 21 de desembre, implementa ara un nou règim adaptat a les mesures d’higiene i prevenció amb l’objectiu d’evitar contagis i, al mateix temps, permetre que les persones ingressades puguin rebre
visites.

Cada pacient podrà designar una persona perquè el visiti durant l’estada hospitalària. Únicament es podrà realitzar una visita al dia i durant l’horari establert. L’acompanyant haurà de ser el mateix durant tot l’ingrés. A més, es recomana prioritzar que aquesta estigui correctament vacunat i que sigui estricte en termes de prevenció de la transmissió, evitant conductes de risc i limitant al màxim les seves interaccions socials

Els horaris de visita seran els següents:

  • Plantes generals: Pacients Llit A: de 13 a 14h / Pacients Llit B: de 18 a 19h
  • Planta de Salut Mental: Pacients Llit A i C: de 18 a 19h / Pacients Llit B: de 16 a
    17h
  • UCI: UCI A: de 13:30 a 14:30h
  • UCI B (Llit A): de 13:30 a 14:30h / UCI B (Llit B): de 20 a 21h
  • Pediatria: 1 acompanyant les 24h. Els/les tutors i pares es podran intercanviar
  • Sala de parts i maternitat: 1 únic acompanyant les 24h. (només pares/mares)
  • Servei d’Urgències: de 12 a 16h (nivell 2 i pacients pendents d’ingrés)

En la resta de casos, les visites romanen restringides. Des de MútuaTerrassa asseguren que l’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacient -al llarg del dia- al familiar referent que s’hagi designat a recepció/admissions.

Les persones amb signes i símptomes d’infecció respiratòria -o en cas de sospita de contacte amb malalt de Covid-19- han d’abstenir-se d’anar a l’hospital.

Les visites han d’usar obligatòriament mascareta quirúrgica o FFP2 durant la seva estada a l’hospital i fer higiene de mans amb solucions hidroalcohòliques a l’arribar a l’hospital i al sortir-ne.

Durant l’estada hospitalària hauran de romandre a l’habitació del pacient, respectant la distància de seguretat i evitar transitar per espais comuns i passadissos així com visitar altres pacients.

A l’arribar a l’hospital, el familiar/acompanyant s’haurà d’acreditar a la recepció, donant dades del pacient (nom i cognoms, data de naixement o habitació) i se li facilitarà una targeta de visita amb les dades identificaves (nom i DNI), que caldrà guardar fins a l’alta del pacient. Cada dia caldrà acreditar-se i ensenyar la targeta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
MútuaTerrassa reprèn les visites a pacients ingressats
To Top