Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa reforça el programa de neteja dels espais naturals

Amb la incorporació de quqtre persones, procedents d’un pla d’ocupació del programa Treball i Formació, del SOC

L’Ajuntament de Terrassa ha incorporat quatre persones, procedents d’un pla d’ocupació del programa Treball i Formació, del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per reforçar des d’aquest mes i durant un any, els treballs de neteja en els espais naturals amb l’objectiu de fer-ne un manteniment més acurat.

Aquests treballs es realitzen, especialment, en punts d’abocaments ja detectats on es recullen tota mena de deixalles abandonades fruit dels comportaments incívics per separar-les de manera selectiva i, posteriorment, traslladar-les a les deixalleries o a les plantes de tractament corresponent. Els residus que habitualment s’acostumen a abandonar en aquests punts són restes d’obra, voluminosos (mobles, electrodomèstics), envasos, plàstics, fustes, cartons i papers.

La recollida de deixalles als espais naturals és una de les tasques que ja es realitza, de forma habitual, dins el contracte de manteniment de l’entorn natural, que també inclou la conservació i neteja dels 36 camins de titularitat municipal; de les fonts
naturals i dels arbres catalogats, com també dels espais de lleure i les àrees de descans, dels torrents i del Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB), entre d’altres. Anualment, l’Ajuntament destina prop de 210.000 euros a aquests treballs.

El reforç de personal permetrà estendre l’àmbit d’actuació en els trams urbans de les rieres del Palau i les Arenes, i també en el torrent Mitger.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Ajuntament de Terrassa reforça el programa de neteja dels espais naturals
To Top