Publicitat
Terrassa

El diari es consolida com el mitjà digital líder a Terrassa

L’edició digital del Diari de Terrassa s’ha consolidat i ja compta amb més de 200.000 usuaris únics al mes

Un terrassenc, llegint l’edició digital del diari / alberto tallón

El Diari de Terrassa és el mitjà digital local més llegit pels terrassencs i terrassenques. El passat mes d’abril, l’edició digital del DT www.diarideterrassa.com, va arribar a 201.667 usuaris únics. Va ser el segon mes consecutiu que superava la xifra dels 200.000 usuaris únics, ja que el mes de març es va assolir el rècord històric del diari amb 209.052 usuaris únics. D’aquesta manera, el Diari de Terrassa es converteix per tercer mes consecutiu en líder digital de la ciutat, segons les dades d’OJD interactiva, entitat auditora de les audiències digitals.

En només el primer trimestre de l’any, el diari en línia ha obtingut més de dos milions de pàgines vistes.

Amb el creixement del tràfic web del diari, el Diari de Terrassa treu el lideratge als altres mitjans digitals de la ciutat. El primer trimestre de 2022, el diarideterrassa.com ha obtingut una mitjana de 177.545 usuaris únics, davant els 174.795 usuaris únics del segon diari “online” més llegit de la ciutat.

Si analitzem el mes de febrer i el mes de març, es veu com els mitjans, que fins fa poc tenien audiències similars, van agafant distància. El mes de febrer, l’edició digital del DT va obtenir 155.784 usuaris únics, per 139.948 del segon mitjà local: una diferència del 10,2%. Al març, el diarideterrassa.com ha obtingut un 18% més d’audiència que el segon mitjà digital: 209.052 usuaris únics del DT davant els 171.479.
El creixement de l’edició digital ha suposat la consolidació del Diari de Terrassa com a mitjà multicanal local líder a la ciutat. L’edició en paper, amb 37.000 lectors diaris (Infotecnica) és tot un referent a la ciutat i l’edició digital, amb una mitjana de 14.805 lectors diaris (OJD Interactiva), un imprescindible per estar al dia de tot el que passa a la ciutat i a la comarca.
I això no és tot.

Líders en xarxes socials

El DT té les seves xarxes socials oficials. La més coneguda, l’Instagram, amb més de 42.000 seguidors. També disposa del seu compte de Facebook, Twitter i LinkedIn, on es pot gaudir de l’última hora de la ciutat i del Vallès.

L’últim format incorporat al diari és el butlletí, “Bon dia, Terrassa”, el despertador dels terrassencs i terrassenques. Amb un clic tindràs cada dia a les 7 del matí les claus del dia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top