Publicitat
Terrassa

Òmnium impulsa actes per conèixer la memòria històrica de la immigració catalana a Terrassa

Les taules rodones es duran a terme el dissabte 21 de maig i el divendres 17 de juny a diversos espais de Terrassa

El futlletó d'Òmnium Cultural que informa sobre les taules rodones de migració a Terrassa

Òmnium Terrassa engega un programa intercultural per conèixer la memòria històrica dels immigrants que han arribat a Catalunya i a la nostra ciutat. L’associació ha preparat dos actes per poder escoltar directament les experiències dels nostres conciutadans de diverses cultures i orígens, i que donin a conèixer la memòria històrica del seu país d’origen.

El primer acte se celebrarà el dissabte 21 de maig a les 18.30 hores al Centre Cívic Montserrat Roig (Avinguda de Barcelona, 180) de Terrassa. Inclourà una taula rodona que comptarà amb la participació d’Abdellah Ihmadi i en finalitzar hi haurà una actuació musical amaziga. La segona taula rodona serà el divendres 17 de juny a les 19 hores a l’aula Magna de la Factoria Cultural de Terrassa i hi intervindrà Daylet Hernández i Doribel Herrador.

A més, Òmnium deixa la porta oberta a totes les persones que hagin arribat a Catalunya i vulguin explicar la seva història, relacionat amb el que els va passar a elles mateixes o a la seva família, amics o companys del país d’origen, especialment si mai han trobat les persones ni el lloc on els escoltessin. A tothom qui estigui interessat, l’organització demana que contacti a través del correu terrassa@omnium.cat i ells es posaran en contacte.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top