Publicitat
Escarabats
Terrassa

Plaga d’escarabats a Terrassa

Denúncia veïnal al barri del Roc Blanc

Els insectes surten del sistema de clavegueram

Veïns del Roc Blanc denuncien l’existència d’una plaga d’escarabats que assola una zona del barri.

No és la primera vegada que es queixen de la proliferació d’aquests insectes que apareixen en la superfície procedents del subsol, de les clavegueres. El sector més afectat és al carrer de Carrasco i Formiguera i voltants.

Comerciants de la zona col·loquen pantalles de cartó o de paper d’alumini en alguns orificis de la via pública per evitar, o almenys dificultar, la sortida d’escarabats. “Sofrim aquest problema des de fa anys quan arriba la calor”, denuncia Ricard, responsable d’una cafeteria. El veïnat demana una reacció a l’Ajuntament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Plaga d’escarabats a Terrassa
To Top