Publicitat
Terrassa

Destins de tots els colors per a l’estiueig

La muntanya i la plata, principals destinacions dels polítics terrassencs

El mes de vacances per excel·lència és l’agost i ja hi hem arribat. I és quan gran part de la ciutadania aprofita per descansar de les obligacions del dia a dia. Passa el mateix amb els representants de les formacions polítiques de l’Ajuntament de Terrassa. L’activitat política decau al calorós agost, mentre que tornen altres atractius, com el futbol o les pretemporades dels equips locals de diverses disciplines. Els destins dels caps de cartell dels partits locals són com els seus idearis, de tots els colors. Alguns faran escapades i romandran una bona part dels dies de vacances a la ciutat. Altres marxaran més lluny. Però, com mana la tradició, “alguna cosa faran”, com s’acostuma a dir. Com és habitual cada estiu, durant un període, s’estableixen els que s’anomenen els alcaldes accidentals, que enguany només estaran de servei durant la segona quinzena d’agost. Jordi Ballart serà l’alcalde durant la primera quinzena del mes vinent. La setmana del 15 al 21 d’agost, l’alcaldia accidental l’ostentarà el primer tinent d’alcalde, Isaac Albert d’ERC, mentre que la segona tinenta d’alcalde, Núria Marín, de Tot per Terrassa, ho serà del 22 al 28 d’agost.

Jordi Ballart, Tot per Terrassa

“La intenció és carregar piles després d’un any molt intens”

L’alcalde, Jordi Ballart, afronta aquestes vacances “amb ganes de poder dedicar temps a la família i poder recuperar aquells espais i moments de tranquil·litat”. La intenció primordial de l’alcalde de Terrassa és poder “carregar piles després d’un any molt intens”, però “sense deixar de tenir un ull” mirant cap a la ciutat i al que pugui passar. Alternarà dies lliures amb la responsabilitat de l’alcaldia.
Ballart té marcat l’objectiu de gaudir de les vacances amb tota la família, i dur a terme alguna sortida esporàdica, especialment durant els primers dies del mes d’agost. En principi, seria a alguna destinació que li permeti “estar connectat amb la ciutat i poder tornar ràpidament en cas que sigui necessari”, apunta.

Una de les destinacions que té molt clares i que té previst és la comarca de l’Empordà, on té la idea de passar alguns dies i aprofitar per “visitar la zona amb amics i familiars”. Ballart, la segona quinzena del mes, serà cobert pels alcaldes accidentals, com cada any.

Eva Candela, Partit Socialista de Catalunya

“Em ve molt de gust visitar Doña María, el poble de la meva mare”

La que encapçalarà la llista del PSC per les eleccions municipals, té la intenció d’anar a Andalusia uns dies. “Tinc ganes de visitar uns pobles de Còrdova i Almeria”, diu Eva Candela, que també té, en el full de ruta, “passar pel poble de la meva mare”, que es diu Doña María, i que fa molt de temps que no ha visitat.

Tot i que ja no conserva familiars al poble, assegura que “em ve molt de gust visitar-lo”. Quan torni, els plans són anar a la platja.
“Estaré a la platja de Sant Salvador, al Vendrell” on va cada any, explica. Allà, afegeix, “podré coincidir amb els meus fills, el gran que vindrà d’Alemanya i el petit de Dublín”. Vol que siguin dies “per descansar i desconnectar”.

Ona Martínez, Esquerra Republicana

“Majoritàriament, passarem les vacances a Terrassa”

Regidora, entre d’altres, d’Infància i Adolescència, Joventut, Adultesa i famílies, Qualitat Democràtica i Transparència i Qualitat, Ona Martínez serà la candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya en les següents eleccions locals. No fa gaire que ha sigut mare de l’Eloi i, per tant, les possibilitats de vacances han quedat una mica reduïdes, com explica. “Majoritàriament, passarem les vacances a Terrassa perquè podem fer poques coses”, ja que el seu fill tot just té dos mesos. Com que sabien que el seu naixement seria a l’estiu, no van planificar res.
Sí que han previst algunes escapades, una que ja és tota una tradició cada estiu, que és una nit a Peralada, amb una trobada per a una celebració de la part de la família de la seva parella. A més, també passaran tres nits a Tortosa.

“El Delta de l’Ebre és un lloc preciós del nostre país, on he passat molts estius de la meva infància”, apunta la regidora d’Esquerra Republicana, i és un lloc que li agrada molt. “Ens permetrà estar tranquils i desconnectar”, assegura. Espera, però, que baixin una mica les temperatures i poder “carregar energies” aquests dies a la ciutat.

Isabel Martínez, Ciutadans

“Aniré una setmana a fer el Camí de Sant Jaume, serà la primera vegada que el faig”

La candidata a l’alcaldia de Ciutadans de cara a les eleccions locals del 2023 no ha previst gaire activitat durant les vacances. “No faré gaire cosa”, assegura Isabel Martínez que durant l’agost té clar que “estaré per Terrassa”. Té pensat, però, fer alguna activitat a la ciutat el mes vinent i explica que la seva intenció és “anar a la piscina municipal algun dia amb la meva filla petita”, comenta Martínez.

El viatge previst per a aquestes vacances ja el té concretat i comenta que “aniré a fer el Camí de Sant Jaume –Camino de Santiago– una setmana”. Assenyala que “és la primera vegada que el faig” i admet que aquesta estrena en les rutes de pelegrinatge “em fa molta il·lusió”. La resta del mes continuarà amb les seves obligacions professionals.

Meritxell Lluís, Junts per Terrassa

“Uns dies estarem a Pals i els altres a Porrera, on tinc la colla d’amics de tota la vida”

La representant de Junts per Terrassa i que serà la candidata per accedir a l’alcaldia, diu que han dissenyat dues setmanes de vacances, amb dos destins diferenciats.”No tenim moltes vacances, i uns dies estarem a Pals i els altres a Porrera, al Priorat”, manifesta Meritxell Lluís.
A Pals, detalla, “fa uns anys que hi acostumem a anar”, detalla Lluís. Després, el destí serà Porrera que, comenta, és el poble on “tinc la colla d’amics de tota la meva vida”. La seva família té una residència a aquesta població i de petita sempre hi ha anat, per Setmana Santa i pels períodes de vacances. “La llegenda familiar diu que és que només néixer, perquè soc del mes d’agost, ja em van portar a Porrera”, assenyala.
La dualitat entre platja o muntanya de sempre està resolta amb equitat a la parella. Ell és més de platja i jo més de secà” i així, tothom content.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top