Publicitat
Terrassa

La plaça Nova acull diumenge el Concurs Nacional de Colles Sardanistes

L’organització anirà a càrrec de la secció sardanista de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits

Una anterior edició del concurs de colles sardanistes / LLUÍS CLOTET

La secció sardanista de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crists organitza demà a les 11.30 hores a la plaça Nova la 74ena edició del Concurs Nacional de colles sardanistes, amb música de la cobla Jovenívola de Sabadell. En cas de pluja, la diada es traslladarà al Recinte Firal de Terrassa.

Al campionat gran hi participaran les següents colles: Maig, Mare Nostrum i Violetes del Bosc (Barcelona), Mans Amigues (Cassà de la Selva), Mira’t al Cel (Sabadell) i Tarragona Dansa (Tarragona). Al campionat infantil hi prendran part els Petits Amunt i Crits, els Dimoniets de Lleida, els Petits Galzeran de Rubí, els Petits Tarragona Dansa, els Trapelles de Sabadell i la colla Xiroia de Barcelona.

El galop d’entrada anirà a càrrec de la colla Amunt i Crits (Joan Lluís Moraleda i Perxachs), el lluïment serà per la Laura (Carles Rovirai Reixach) i Ressons d’Ègara (Josep Freixas i Vivó), la revessa està encara per designar. El lluiment serà per a Calonge i Sant Antoni (Marc Timón i Barceló), la germanor serà per a Tot és fusta (Tomàs Gil i Membrado), mentre que la sardana pel públic serà Dansa que no es cansa (Heribert Segalà i Ridameya).

La jornada acabarà amb la classificació final i el corresponent lliurament de trofeus.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top