Publicitat
Terrassa

La unió de les línies d’FGC del Vallès i el Llobregat-Anoia, entre el 2029 i el 2030

La Generalitat calcula que el nou traçat de l’L8 beneficiarà 19 milions d’usuaris cada any

El perllongament de l’L8 de Ferrocarrils serà una realitat entre el 2029 i el 2030. La Generalitat ha publicat aquest dijous la licitació de l’obra per valor de 320 milions d’euros i la previsió és que comenci a executar-se durant l’estiu del pròxim any. El nou traçat unirà les línies del Vallès, entre elles, la S1 de Terrassa, i les del Llobregat-Anoia, entre Plaça Espanya i Gràcia, amb parada a les noves estacions d’Hospital Clínic i Francesc Macià, en un trajecte que recorrerà 4 quilòmetres en 7 minuts.

La línia millorarà la connectivitat de Barcelona i, segons els càlculs del Departament de Territori, beneficiarà 70.000 usuaris en un dia feiner i fins a 19 milions a l’any. Es tracta d’un 38% de la demanda anual que preveu tenir FGC quan la línia estigui en marxa.

Dels 19 milions d’usuaris que es calcula que beneficiarà la línia, es preveu que 15 seran nous. Així mateix, s’estima que la línia Llobregat-Anoia passarà a tenir una demanda de 23,7 a 38,2 milions de viatgers cada any.

Territori assegura que és una actuació que té “més beneficis que costos”. D’una banda, amplia la xarxa interna de Barcelona, sobretot en una zona “poc coberta” pel metro, i, de l’altra, millora l’accessibilitat ferroviària a la capital catalana, de manera que s’enfoca cap a l’objectiu de reduir el trànsit rodat. Es tracta, però, d’una infraestructura “complexa”, que requereix construir dues noves estacions –Hospital Clínic i Francesc Macià- i remodelar-ne dues més –Plaça Espanya i Gràcia-. La inversió total ascendeix fins a 430 milions d’euros.

Noves estacions “semblants” a les de l’L9

El nou traçat tindrà una longitud de quatre quilòmetres de túnel, en el que caldrà construir-hi dues estacions (Hospital Clínic i Francesc Macià) i remodelar-ne dues més (Plaça Espanya i Gràcia). La previsió és que les estacions siguin “semblants” a les de l’L9, amb ascensors de gran capacitat que enllaçaran amb els vestíbuls.

A Plaça d’Espanya, el nou accés s’ubicarà al costat muntanya, pròxim al centre comercial Arenas. Així mateix, el projecte també detalla que a Hospital Clínic l’estació estarà a la cruïlla entre el carrer Compte Urgell i Rosselló, i a Francesc Macià tan pròxima com sigui possible amb la plaça, amb l’objectiu de facilitar la connectivitat amb el tramvia.

El tram de quatre quilòmetres també inclourà tres sortides d’emergència: a Gran Via – Pou Atac, al pas pel carrer Consell de Cent i a Muntaner.

Del perllongament de l’L8, fins al moment la Generalitat només ha licitat per 7 milions d’euros el desviament dels serveis afectats pel nou traçat. Ho va fer al gener, de manera que aquestes tasques ja s’estan duent a terme. Un cop acabin, cap a l’estiu, és quan començarà a executar-se la perforació del subsol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La unió de les línies d’FGC del Vallès i el Llobregat-Anoia, entre el 2029 i el 2030
To Top