Publicitat
Terrassa

La reunió d’alcaldes i el conseller Fernàndez, sense Ballart

L’alcalde de Terrassa al·lega manca de respecte cap a ell i el seu equip després d’haver d’esperar més de vint minuts al Consell Comarcal sense obtenir resposta

La cadira reservada per a l'alcalde de Terrassa, a l'esquerra de la imatge, ha quedat buida / Alberto Tallón

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, no participarà finalment aquest dijous a la tarda a la sessió del consell d’alcaldies del Vallès Occidental en què ha estat convidat el conseller de Territori, Juli Fernàndez, per abordar la informació sobre l’estat i el futur de les infraestructures de la comarca. El primer edil ha decidit abandonar la seu del Consell Comarcal, on s’havia de celebrar la reunió, al·legant una manca de respecte cap a ell i el seu equip després d’esperar més de vint minuts, diuen, per poder entrar a la sessió.

Segons expliquen fonts municipals, l’alcalde de Terrassa, la tinenta d’alcalde de de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i membres del departament de premsa de l’Ajuntament de Terrassa han arribat a la seu comarcal cinc minuts abans de les 16 hores. Estava previst que la reunió comencés just a les 16 hores però després d’esperar més de vint minuts, l’equip del consistori egarenc ha decidit marxar.

Segons les mateixes fonts, el conseller Juli Fernàndez; l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrès; i l’alcalde de Castellar i president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, es trobaven junts en una sala mentre el titular del departament de Territori signava el llibre d’honor de la institució. “Ningú ens ha convidat a entrar ni ens ha dit res”, lamenta l’equip de Ballart, que ha decidit abandonar la seu comarcal en senyal de rebuig.

La reunió, en què els alcaldes de Sabadell, Terrassa i Castellar tenien previst reclamar la ronda Nord a Fernàndez, ha continuat sense presència de cap representant del consistori terrassenc.

– Seguirem informant –

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top