Publicitat
Comarca

Dos detinguts per temptativa de robatori amb força a Matadepera

Els dos individus intentaven robar el catalitzador d’un vehicle al Cavall Bernat

Aquest dilluns la Policia Local de Matadepera ha detingut a dos individus que intentaven robar el catalitzador d’un vehicle, una modalitat de robatori que s’ha estès als darrers mesos i que consisteix en sostraure els catalitzadors dels cotxes, que tenen una sèrie de components (entre els quals hi figura el platí) que es poden revendre a tercers.

L’intent de robatori va succeir a quarts de dues de migdia al Cavall Bernat, quan un veí va avisar la Policia Local després d’observar dos individus en una actitud sospitosa al costat d’un vehicle aparcat. Una patrulla s’hi va desplaçar immediatament sorprenent als dos individus, un intentant desmuntar el catalitzador del cotxe, i l’altre, estant a l’aguait.

Els dos subjectes, de nacionalitat estrangera, van ser detinguts per danys i temptativa de robatori amb força. Un d’ells, a més, tenia antecedents i estava en recerca i captura. Els dos van passar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos detinguts per temptativa de robatori amb força a Matadepera
To Top