Publicitat
Comarca

Zona blava als voltants de l’Ajuntament de Matadepera

La nova àrea de pagament començarà a funcionar el 22 d’agost

La nova àrea de pagament serà al voltant del consistori matadeperenc / Nebridi Aróztegui

A partir del 22 d’agost s’incorporarà una nova zona blava a Matadepera. Estarà situada al voltant de l’Ajuntament. Segons ha informat el consistori, la creació d’aquesta àrea de pagament respon a l’objectiu de facilitar les gestions que s’hi hagin de fer, així com al CAP. En total seran 14 noves places, les que estan actualment en blanc en bateria sota el CAP (reservant-se tres per al personal), així com les de darrere de l’Ajuntament, al carrer Montserrat.

Per tal de facilitar el pagament, es traslladarà el parquímetre actualment situat al carrer Joan Paloma que passarà a la zona de l’Ajuntament.

Finalment, quatre places de zona blava ubicades al Joan Paloma, al costat de bombers, deixaran de ser-ho i es transformaran en una plaça per a motos (1 reservada a la policia i 2 per motos lliures), i tres places d’aparcament exclusiu per a vehicles autoritzats.

Com és habitual d’altres anys, la zona d’estacionament de pagament a Matadepera serà de franc durant les tres primeres setmanes d’aquest mes d’agost, fins al 21 inclòs. Les zones blaves estan concentrades al centre del poble, principalment als carrers Sant Joan i Sant Llorenç, la carretera de Terrassa, el Passeig Àngel Guimerà i la plaça de l’Ajuntament.
Per altra banda, l’aparcament soterrat del Casal de Cultura estarà tancat de l’1 al 21, tret dels cotxes a pupil·latge.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Zona blava als voltants de l’Ajuntament de Matadepera
To Top