Publicitat
Comarca

Un 15% més de serveis de la Policia Local de Matadepera

Del maig a l’agost, s’han produït quatre robatoris amb força a domicilis

Les dependències policials de Matadepera / miquel badia

La Policia Local de Matadepera ha fet durant aquest quadrimestre 1.787 serveis, el que suposa un 15% més que l’any passat. A més, el cos ha rebut 3.035 trucades, un 45% més que el 2021. Aquest és el balanç de l’activitat des de maig fins a l’agost.

La Policia Local de Matadepera ha fet 24 controls per seguretat ciutadana (15 més que l’any passat), 114 punts estàtics de control (10 més que l’any passat); 169 identificacions de persones (27 més que l’any passat), 137 identificacions de vehicles (una cinquantena més que el 2021); 11 detencions (tres més que l’any passat); 11 alertes a través de l’aplicació BeeSafe; i 101 alarmes (de la qual cap ha estat positiva).

Pel que fa als fets delictius, de maig a agost s’han produït quatre robatoris amb força a domicilis (al mateix període de l’any passat, tres); dos a interior de vehicles (igual que l’any passat), cap furt (l’any passat n’hi va haver 1), i dues temptatives d’ocupació avortades per la Policia Local (l’any passat en van ser 8).“Estem satisfets del balanç”, ha manifestat el regidor de Seguretat Marcel·lí Bosch a Matadepera.cat, “perquè hem incrementat la vigilància, i la baixa sinistralitat de robatoris n’és una bona mostra”. Bosch ha destacat que “no podem abaixar gens la guàrdia. Cal continuar estant ben alerta, especialment a partir de les properes setmanes quan el dia encara s’escurçarà més, el que afavoreix la comissió de delictes”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top