Publicitat
Cultura i Espectacles

Més de 2.000 aspirants en els càstings d'”OT 2020″

Publicitat

“Operación Triunfo”, el programa musical que Gestmusic i TVE emeten des de Terrassa, va continuar ahir la segona fase dels càstings per a la seva propera edició. Més de 2.000 aspirants van acudir dilluns al primer dia de les proves de selecció d'”OT 2020″ realitzades a Barcelona, concretament al Sant Jordi Club.

La directora de l’Acadèmica Noemí Galera ha explicat que hi ha hagut diversos concursants que li han “posat la pell de gallina” i que el que busca l’equip de selecció per al programa de 2020 són “artistes amb personalitat, amb moltes ganes de formar-se com a artistes dins d’una Acadèmia exigent, capaços d’emocionar i, sobretot, de sorprendre els espectadors”.

Publicitat

Un any més, la ciutat comtal és el lloc des del qual parteixen Noemí Galera i el seu equip a la recerca de les millors veus d’Espanya. Les altres ciutats per les quals passarà l’OTCasting2020 són: Las Palmas de Gran Canaria (11 d’octubre), València (14 d’octubre), Palma (17 d’octubre), Màlaga (21 d’octubre), Sevilla (24 d’octubre), Bilbao (28 d’octubre), Santiago de Compostel·la (30 d’octubre) i Madrid (5 de novembre).

Aquest any, els fans del programa poden veure el càsting en directe al canal oficial d'”OT” a YouTube i seguir-lo també minut a minut a Rtve.es.

Publicitat
To Top