Publicitat
Esports

Riqui Puig guanya el premi al jugador català amb més projecció

Publicitat

El jugador matadeperenc Riqui Puig, del FC Barcelona, ha guanyat el premi al jugador català amb més projecció que atorga la Federació Catalana. El terrassenc Dani Olmo era un altre dels finalistes en aquest capítol. Els membres del jurat han donat a conèixer aquest dimarts els premiats en les diferents categories, destacant Gerard Piqué i Aitana Bonmatí com a millors jugadors de la passada temporada.
Riqui Puig ha obtingut el 46,51 dels vots del jurat, mentre que el terrassenc Dani Olmo, del Dinamo de Zagreb, ha obtingut el 41,86 per cent. Adrià Pedrosa, tercer finalista, ha quedat amb l’11,63. El migcampista de Matadepera és una de les grans promeses de la pedrera del Barça i ja ha debutat amb el primer equip.
Els premis és lliuraran en la Gala de les Estrelles que se celebrarà el dilluns 14 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Publicitat
Publicitat
To Top