Publicitat
Esports

Les Fonts puja a Tercera Catalana i el Can Parellada femení a Primera

Publicitat

La Federació Catalana de Futbol ha decidit aquest dimecres resoldre la temporada de futbol i futbol sala territorial amateur sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competicions. En les categories de base, tampoc hi haurà descensos i els produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants.
Pel que fa als equips locals de futbol, aquesta decisió confirma l’ascens a Tercera Catalana de la UD Les Fonts, que ocupava el primer lloc del grup 13 de Quarta Catalana en el moment de la suspensió de la Lliga. El filial del San Cristóbal està a l’espera de la confirmació oficial del seu ascens de categoria.
A més, a Tercera Catalana Juan XXIII i Matadepera, que estaven en posicions de descens, salven la categoria i seguiran a Tercera la pròxima temporada.
Pel que fa a la competició femenina, el Can Parellada puja de Segona a Primera Catalana. L’equip egarenc dominava el grup 3 del campionat en el moment de l’aturada de la Lliga amb vuit punts de diferència amb relació al segon.

Publicitat
Publicitat
To Top