Publicitat
Esports

Onze jugadores terrassenques a la llista de la selecció femenina

Publicitat

Onze jugadores egarenques formen part de la llista de la selecció espanyola absoluta femenina, que es concentrarà a València del 15 al 21 de desembre. Serà la darrera trobada de l’any, en la qual l’equip dirigit per Adrian Lock disputarà tres partits de preparació contra Bèlgica. Un total de 34 jugadores formen part de la convocatòria del seleccionador. La representació terrassenca la componen: Clara Badia (Mannheimer), Berta Bonastre (Club Egara), Marta Grau (Júnior), Georgina Oliva (Júnior), Carlota Petchamé (Júnior), Júlia Pons (CD Terrassa), Carola Salvatella (Club Rgara), Marta Segú (Polo), Júlia Strappato (Júnior), Maria Tost (Club Egara) i Clara Ycart (CD Terrassa).

Publicitat
Publicitat
To Top