Publicitat
Esports

El CN Terrassa rep el Mediterrani a semifinals de la Copa Catalunya femenina

El matx servirà a les egarenques per preparar les semifinals de la lliga contra el Sabadell

Publicitat

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa rebrà aquest dimarts 4 de maig a les 20.15 hores el CE Mediterrani en partit de semifinals de la Copa Catalunya. Tot i que estava prevista una eliminatòria a doble partit, finalment l’accés a la final es decidirà en format partit únic. L’altra semifinal de la competició enfrontarà l’Astralpool CN Sabadell i el CN Mataró.

Publicitat

El matx tindrà lloc a les 20.45 a la piscina de Can Llong. El conjunt de Xavi Pérez, que va eliminar el CN Rubí en els quarts de final, disposarà, doncs, d’un bon test de cara a preparar les semifinals del “play-off” pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, que se celebraran entre dissabte i dilluns. Enguany, els precedents són favorables a les egarenques, que han batut el conjunt del barri de Sants en els dos enfrontaments de lliga (9-11 i 12-11). Cal recordar, però, que el CE Mediterrani, quart classificat de la lliga, ha disputat aquesta temporada competició europea. Presenta dues cares noves, la internacional Paula Crespi i la boia holandesa Iris Wolves, i compta amb l’aportació ofensiva de Roser Tarragó i Helena Dalmases, les dues màximes anotadores de l’equip amb 39 i 35 dianes, respectivament, la tasca de Clara Espar i la solvència de Paula Rutgers sota els pals.

Publicitat
El CN Terrassa rep el Mediterrani a semifinals de la Copa Catalunya femenina
To Top