Publicitat
Terrassa

88 denúncies per distraccions al volant

Publicitat

La Policia Municipal, en el marc de la campanya per reduir les distraccions al volant, organitzada pel Servei Català de Trànsit del 26 d’abril al 2 de maig, ha interposat un total de 88 denúncies per distraccions. Fins a 16 de les denúncies s’han interposat a conductors que no mantenien l’atenció durant la conducció, 49 a conductors que feien ús d’aparells de telefonia mòbil i 23 per no respectar les fases semafòriques.

Publicitat

El passat mes de gener van entrar en vigor les reformes legals per reduir els accidents de trànsit, aprovades pel Consell de Ministres al novembre de 2020. Amb la reforma, la sanció per conduir fent ús del telèfon mòbil ha augmentat de 3 a 6 punts de retirada del carnet, i una multa de 200 euros. També s’ha elevat de 3 a 4 el nombre de punts retirats per no utilitzar cinturó de seguretat, sistemes de retenció infantil o casc.

Publicitat
88 denúncies per distraccions al volant
To Top