Publicitat
Ahir i Avui

Records de quan era un estudiant d’aquest institut

La ciutat ha millorat notablement pel que fa a centres d’ensenyament. És un fet irrefutable. A la imatge del passat, podem contemplar el que llavors anomenàvem Institut de Can Jofresa, al qual vaig tenir l’honor de passar alguns dels meus millors anys. Possiblement, no com a estudiant, però si com a persona que vol experimentar i que va aprenent de la vida.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Aquest edifici, que a la imatge podem veure com era l’any 1986, era nou de trinca quan vaig travessar les seves portes per primera vegada. Allà hi circulaven personatges inoblidables com el conserge, el senyor Cachero, que tenia aquell punt de seriositat i males puces que als joves estudiants agradava provocar. També allà vaig gaudir del plaer de tenir de professor de Literatura a Jaume Cabré.
Tot i que les “mates” mai m’han agradat, també vaig tenir un altre plaer, aprendre amb Rafael Casals. No van ser els únics professors que vaig tenir i, de molts d’ells, ho sento, no recordo el nom. moltes vegades, et trobes mestres que has tingut i tampoc se’n recorden de tu. Per tant, és un empat a la travessa.
Eren altres temps i, llavors, no es tenia tota la informació que es té ara. En general, però, el record és bo. Són etapes de la vida que has de passar i que passes, moltes vegades, com pots.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top