Publicitat
Ahir i Avui

La parada que enllaça una part cabdal de la ciutat

Hi ha parades d’autobús i hi ha la parada de la carretera de Rubí, just al davant de què es coneixen com els habitatges Muncunill. És una parada que, sense ser de les més concorregudes, sempre m’ha semblat molt terrassenca, molt de la ciutat i que ha vist com aquesta via de comunicació, ha experimentat alguns canvis, com passar de tenir dos sentits per als vehicles, a ser només d’un únic sentit, el que condueix cap al carrer de Topete i, posteriorment, enfila cap a la zona de la Mútua i el pont.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

En la imatge del passat, que és de l’any 1984, veiem que hi havia més gent esperant que passés l’autobús per anar al seu destí, al mercat, a la feina, a un centre sanitari o, simplement, a fer un volt pel centre o per on caigui. La fotografia actual, també extreta fa poc del forn, revela que els temps han passat i, ara, hi ha molta gent que disposa de vehicle propi i va pel seu compte o molta, també, que s’ha apuntat inexorablement a allò de caminar, per mantenir-se en forma.
Abans, recordo de quan anava a l’institut de Can Jofresa, on vaig coincidir amb el company Josep Cadalso, que era més bon estudiant que no pas jo, els autobusos passaven cada vint minuts. Més o menys. Ara passen més sovint, si més no, els de més volada. Aquesta parada, però, continua sent fascinant, a parer meu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top