Publicitat
Ahir i Avui

Passa el temps, però els escenaris són similars

Si ens situem com a persones estrictes, convindrem que no hi ha grans diferències entre les dues Diades de Sant Jordi que podem contemplar a les dues imatges d’avui. Veiem, més o menys, un panorama molt semblant a les dues instantànies: la parada, llibres i persones que xafardegen els llibres i que, segurament, en compraran algun.

Fotos: Arxiu Municipal i Nebridi Aróztegui

La vida segueix igual, cantava un artista d’origen gallec, molt present a les revistes del cor i amb una descendència força notable, quant a nombre. Ho podem aplicar a les dues fotos perquè la vida sembla exactament la mateixa, tot i que la imatge més del passat, que és de finals dels anys setanta, ens mostra una mica més de gent. Llavors, suposem, les ganes de Sant Jordi no eren les d’ara, després d’anys i anys d’haver d’aguantar el general aquell.

També es diferencien les dues imatges per l’estil de vestir. No és el mateix que el d’ara, indiscutiblement. La moda, encara que a vegades torna, experimenta cicles canviants i no es pot comparar el que es vestia en aquells temps amb el que portem ara.

També destaca la fotografia del passat per la presència més majoritària de gent jove al voltant de la parada. Potser és per casualitat, però és així i és innegable. Més joventut buscant llibres que no pas a l’actual, que correspon a la diada de Sant Jordi de l’any passat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top