Publicitat
Ahir i Avui

Un centre cívic amb millores molt més que evidents

No seria gens quimèric pensar que veient l’estat actual del Centre Cívic President Macià de Sant Pere Nord que ens mostra la fotografia actual, molta gent pugui pensar que la imatge antiga, de l’any 1990, no es correspongui al mateix edifici o construcció. El cas és que les instantànies sembla que ens ensenyin dos universos completament diferents. Si ens fixem molt detalladament en les diferències entre una foto i l’altra, comprovarem que són moltes.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Cal repassar molt bé la imatge del passat per establir certes connexions entre els dos edificis que, en realitat són el mateix. A la instantània dels anys noranta podem observar una construcció austera, molt humil, gairebé sense ornamentacions ni altres aspectes que la facin destacar. Cap mena d’ostentació o pretensions. Si ens acostem a l’altra fotografia, la de 2022, feta, com qui diu, ahir mateix, podrem verificar que hi ha hagut uns canvis més que notables.

És un edifici o construcció ben alineada, amb els seus detalls amb intencions de dissenys més innovadors, amb elements de modernitat, com l’escala i la passera, per les persones amb dificultats de mobilitat, un concepte que s’ha tingut molt més en compta en les últimes dècades. Segurament, molts dels seus usuaris actuals veuran amb alegria i satisfacció els canvis generats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top