Publicitat
Ahir i Avui

A la dreta, gairebé igual i, a l’esquerra, els canvis

El carrer que podem contemplar a les imatges d’avui, pel que fa a la seva essència, no ha sofert gaires variacions. Però sí que, en el seu entorn, ha patit diversos canvis. És el carrer de Salmerón que, abans, era del General Sanjurjo, un personatge fosc i dedicat a conspirar contra el règim de torn.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Si repassem acuradament les dues instantànies, comprovarem que hi ha elements que romanen impertèrrits al mateix lloc, tant a una com a l’altra. És el bar (ara frànkfurt) que fa cantonada, situat a la part dreta de la foto. Més o menys, no establirem mesures, el local sembla mantenir molta part del que era a la imatge antiga, que data de l’any 1991.

Si ens passem a la part esquerra de la fotografia, observem, per sobre de tot, que la paret que anava d’una punta a l’altra del carrer, ja no hi és. Molt té a veure l’arranjament que es va realitzar al Parc de Vallparadís, que llavors no mostrava la magnitud que mostra en l’actualitat.

Estem davant d’un carrer amb força trànsit. És una de les vies que permeten arribar, si se circula des de la part sud de la ciutat, fins a zones més cèntriques o edificis necessaris a vegades, com pot ser la Mútua o altres. Fa uns anys, hi anava sovint a aquest carrer, pel motiu que hi vivia un molt amic meu. Ara ja no hi viu. Com dèiem ahir, és llei de vida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top