Publicitat
Ahir i Avui

Places per aparcar per a les autoritats del moment

Fa uns dies mostràvem una altra part del Raval de Montserrat i de com havia canviat tot, especialment pel que fa a la circulació de vehicles, ara molt més limitada que a èpoques com les que queden evidents a la imatge del passat, que és de l’any 1987. Si, en aquella ocasió, contemplàvem la zona mirant cap al Mercat de la Independència, en aquesta, ens fixem en la part de davant de l’edifici de l’Ajuntament, el tros que condueix cap al carrer Cremat.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Com queda palès, hi havia alguns cotxes que podien aparcar a aquest indret. Eren, com resa el senyal, els automòbils de les autoritats. Això sí, de dilluns a divendres. Suposem que quatre o cinc places d’aparcament no donen per a molt i, ens ensumem així, imaginativament, que cada dia, la batalla entre els regidors per ser el primer a arribar i poder triar lloc, devia ser antològica.

O potser no, potser molts d’ells i elles preferien anar a la feina a peu, per fer exercici i vida sana. I això de l’aparcament quedava pels que vivien més lluny o els que no eren molt d’anar a peu, que n’hi ha.
No només detectem que ha canviat això de poder aparcar davant de l’edifici del consistori. També notem certes i grans diferències en els comerços que hi ha a aquesta part. Com és lògic, tot ha canviat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top