Publicitat
Ahir i Avui

Un parell d’edificis per on passen moltes persones

Acabem el repàs a aquest tros de la ciutat, situat al voltant de la carretera de Martorell i que, en part, implica a edificis com el de Foment o el de l’INEM, a més de la plaça Baltasar Ragón, que ja es va analitzar. La imatge més vella, la de l’any 1992, ens ensenya, en aquesta oportunitat, la part del carrer d’Edison, quan les dues construccions estaven lluny de la seva concreció definitiva.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Recordem que estem referint-nos a una zona farcida de carrers amb noms de científics i, no molt lluny, trobem personatges immortalitzats com Faraday o Galvani. Aquesta dada no és transcendent, encara que ja sabem que el saber mai està de més o com s’expressi aquesta dita o com es digui, frase feta o una altra de diferent.

Reprenent el fil, podem dir que estem davant d’uns edificis que tenen visitants constantment. És inevitable, i en molts dels casos, dissortadament. Són d’aquells edificis que viuen un constant intercanvi de persones, que van circulant diàriament. La zona es completa amb una escola i els serveis habituals que hi ha per la ciutat, amb botigues diverses dedicades a diversos sectors.

Veure fotografies antigues quan encara no s’han definit és un bon exercici per recordar. És una de les qualitats d’aquest espai, que ens transporta a temps pretèrits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top