Publicitat
Ahir i Avui

En mig de les obres, botigues amb liquidacions

Pot semblar un muntatge, però no és així. A la segona entrega de les obres de soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), contemplem el paisatge des d’un punt diferent del de l’edició d’ahir.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

En aquest cas, es tracta de la boca per accedir a l’estació de la Rambla d’Ègara, el de la part de sota, al costat del carrer de Blasco de Garay.

Com es pot observar a la instantània antiga, feta l’any 1984, tot estava per fer i, a més, si ens fixem en els comerços del costat, les coses no anaven gaire bé: els dos estaven de liquidació. Liquidar sempre pot tenir connotacions diverses, segons la frase o a qui va dirigida la qüestió. Es pot liquidar un article, perquè es vol buidar el magatzem, però també es poden liquidar títols a la borsa (si més no, abans es deia així). També es poden liquidar persones, segons l’argot de les pel·lícules de gàngsters.

Tornant a les dues fotos, podem veure a la més actual que els acabats es van dur a terme de manera més que correcte i aquesta part de la Rambla està en un perfecte estat de revista, que es deia abans. Allò que només ara formigó i restes de tot, ara és un tros agradable de circular i molta gent, de fet, hi passeja sovint. En resum, que feia temps que no ho dèiem, amb els anys es progressa i els elements de la ciutat semblen molt millors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top