Publicitat
Ahir i Avui

Dels temps dels dilluns de la “Hoja del Lunes”

Aquesta part de la carretera de Martorell repassa a alguns comerços cèlebres que no són tan reconeguts per la ciutadania com passa amb molts d’altres. És el cas de la Llibreria Clotet, que no Claret ni altres noms, que va estar oberta durant una quantitat molt gran de temps i que no fa gaire, va tancar les portes, en principi per sempre més.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Són botigues que, allunyades del centre, possiblement no són tan admirades com pot passar amb altres. Tanmateix, cal reiterar la importància que han tingut comerços com aquests. Són establiments que han resistit mil-i-una crisi, recessions i altres moments vestits de negativitat pel que respecta a l’economia o per l’enfonsament dels sectors industrials als quals devia les seves vendes. Més enllà, no es veu gairebé, hi havia la immortal discoteca Liben’s, després Laser Sex, de la qual ja n’hem parlat amb anterioritat en aquesta secció

A la imatge de 1986, el de moltes vegades a aquest espai. Obres per readequar algun tros espatllat. Es manté el rètol que anuncia que allà s’hi venien revistes i objectes de regal. També diaris. Queden lluny aquells temps en els quals els dilluns al matí només es venia la “Hoja del Lunes” i, a la tarda, la resta. A la sortida del “cole”, d’estranquis, et podies endur “El Mundo Deportivo” per deferència del botiguer.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top