Publicitat
Contingut patrocinat

Transformació digital i management, el futur de la indústria esportiva

L’Euncet Business School aposta pel grau en CTEF, una proposta que uneix formació, tecnologia i management esportiu

En els últims anys la indústria de l’esport ha viscut una gran evolució. L’activitat física ha guanyat nous adeptes gràcies a les noves tecnologies que han fet que es tecnifiqui i optimitzi la seva pràctica.

El sector esportiu té un gran pes dins de l’economia i la societat, i s’ha reafirmat després de la pandèmia. La indústria de l’esport ha sigut una de les més perjudicades, i només estan sobrevivint aquells sectors que han vist com a oportunitat la transformació digital i han adaptat la gestió esportiva a aquest nou panorama.

Des de l’any 2018, l’Euncet Business School, centre universitari i escola de negocis adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, aposta per la tecnologia i el management esportiu amb una proposta única i pionera: el grau en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’Esport i al Condicionament Físic (CTEF). Aquesta titulació universitària està avalada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Leitat i Eurofitness, socis del centre universitari Euncet.

Fa quaranta anys que l’Euncet Business School aposta per la innovació i la transformació digital i amb el grau en CTEF capacita els estudiants per formar part de la revolució tecnològica de la indústria esportiva. És un programa totalment innovador i pioner a Catalunya i Espanya que concep la tecnologia com a motor de canvi i capacita els estudiants per liderar la transformació digital que està vivint el mercat professional de l’esport, tant pel que fa el desenvolupament de productes i serveis com a les organitzacions.

Ara més que mai, la tecnologia juga un paper fonamental i l’esport necessita a professionals formats per a les futures innovacions tecnològiques. L’anàlisi de dades o Data Science és un altre dels reptes que està revolucionant el management esportiu, primer com a disrupció, i segon com a mecanisme per a optimitzar i potenciar els recursos a través de la intel·ligència de dades.

Amb el grau en CTEF els estudiants optaran a una àmplia oferta de sortides professionals gràcies a la visió integral que ofereix el programa sobre el món de l’esport i tot el que l’envolta des de la preparació física, la gestió esportiva, el disseny de productes esportius fins l’anàlisi de dades.

Formacions com el grau en CTEF són l’aposta perfecta per a aquelles persones que vulguin formar-se professionalment en la indústria de l’esport des d’un enfocament més innovador i disruptiu, adaptant així el seu perfil a les noves necessitats dels mercats.

És tal el compromís del centre universitari referent al Vallès per apostar pel talent de les noves generacions que ha renovat les instal·lacions on s’imparteix el grau en CTEF per adaptar i fomentar una educació pionera i disruptiva. El Campus de Barcelona, situat al districte de Nou Barris, està equipat amb les infraestructures esportives més grans de Barcelona amb més de 350.000 m² i 3 piscines, pistes esportives per a practicar atletisme, pàdel, futbol sala, bàsquet, i fins i tot hoquei.

A tan sols dos mesos de començar la quarta promoció del grau, el període de matriculació als estudis universitaris enceta la seva recta final amb les últimes places. Els estudiants interessats a apostar per aquesta visió integral de la indústria esportiva tenen l’oportunitat de formar-ne part d’aquesta nova revolució i convertir-se així, de la mà de l’Euncet Business School, en tecnòlegs de l’esport.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Transformació digital i management, el futur de la indústria esportiva
To Top