Publicitat
Contingut patrocinat

Policlínic Terrassa estrena l’any amb I-Shape

Policlínic Terrassa

Estrenem any i amb ell arriben els nous propòsits per aconseguir un any ple d’èxits, reptes i superació

Entre els propòsits més desitjats i en primera posició està la Salut, i d’això en saben molt els metges i professionals que treballen a Policlínic Terrassa.

Enguany Policlínic Terrassa comença amb moltes novetats, entre elles una refermant i remodeladora aparatologia corporal. I-Shape, és la nova musculació estètica que permet gaudir d’un cos definit i musculat sense passar pel gimnàs i ja està disponible en la Unitat d’estètica avançada de Policlínic Terrassa.

Aquest tractament no invasiu és capaç de generar múscul i cremar greix simultàniament en abdomen i glutis, aconseguint reafirmar-los i així aconseguir un abdomen musculat i uns glutis push-up.

Cada sessió d’uns 30 minuts equival a 20.000 abdominals/esquats i amb elles aconseguiràs tonificar, reafirmar i eliminar el greix. Les sessions es realitzen a la Unitat d’estètica avançada, en una cabina estètica, higiènica i discreta, de forma còmoda i sense esforç.

Aquesta tecnologia combina ones electromagnètiques i neuromusculars, i és única i innovadora al nostre país, capaç de substituir hores de gimnàs.

Ara pots conèixer I-Shape en una visita informativa gratuïta, sol·licita-la en el 93 515 39 99 o escrivint a info@grup-policlinic.com.

 

Policlínic Terrassa

Carrer Goleta, 19 Terrassa | 93 788 84 45  https://grup-policlinic.com/

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Policlínic Terrassa estrena l’any amb I-Shape
To Top