Publicitat
Contingut patrocinat

Vaser HD: la lipoescultura ultrasònica d’alta definició arriba a Terrassa

vaser hd policlínic terrassa

POLICLÍNIC TERRASSA

El VASER HD és la tècnica de lipoescultura ultrasònica d’alta definició que ens permet modelar la silueta amb una definició màxima.

Policlínic Terrassa incorpora aquesta novadora tècnica de Body Contouring pel tractament de grans volums. La tècnica permet eliminar el greix localitzat no desitjat alhora que defineix la musculatura, sempre respectant l’anatomia del pacient.

Aquesta tècnica ultrasònica d’alta definició consisteix en una energia suau que només actua al greix, d’aquesta manera s’aconsegueix eliminar el greix no desitjat mentre que la resta de teixits es respecten.

La diferència d’aquesta tècnica amb altres existents és que l’energia dels ultrasons emulsiona les cèl·lules de greix sense traccionar-les i això permet poder aspirar-les. També té la capacitat d’actuar només on volem eliminar el greix respectant els teixits adjacents, el que permet obtenir uns resultats més precisos i homogenis amb una recuperació més ràpida.

Tant homes com dones poden beneficiar-se d’aquesta tècnica amb la qual s’elimina el greix que recobreix el múscul deixant-lo visible i definit.

Altres beneficis d’aquesta tècnica són que en la mateixa intervenció s’aconsegueix la retracció de la pell evitant que quedi la zona flàccida i que es poden abordar diverses zones en la mateixa intervenció.

Són candidates a aquesta tècnica les persones que estan en un pes saludable i a qui les dietes i l’exercici no han aconseguit realçar els seus músculs.

Es tracta d’actuar sobre zones concretes del cos i aconseguir: un abdomen marcat, uns glutis tonificats o uns braços definits.

Ara pots reservar la teva primera visita informativa gratuïta des de la web o en el telèfon 93 515 39 99.

Policlínic Terrassa

Unitat de Medicina estètica de Grup Policlínic

Goleta 3, Terrassa

93 515 39 99 – grup-policlinic.com

WhatsApp 699 61 90 49

info.estetica@grup-policlinic.com

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top