Publicitat
Cultura i Espectacles

La Xarxa presenta un espectacle de màgia clàssica al Principal

La programació familiar de Xarxa de Terrassa ofereix generalment teatre, però demà fa una excepció màgica. Al Teatre Principal, a les sis de la tarda, hi porta el Mag Txema. I un espectacle de màgia clàssica, "Txema, the postman", que a més fa un homenatge al barret de copa, la capa negra i la vareta màgica. Txema afirma , a més, que "no guardaré cap moneda a la màniga", i que seran els espectadors qui les faran aparèixer. I que demostrarà que es pot sorprendre el públic "sense amagar res a la jaqueta". Les entrades tenen un preu de 8 euros.

Els guanyadors del sorteig de packs de 4 entrades per l’espectacle, organitzat pel Diari i Xarxa, són:

n Arantxa Vargas Fuentes

n Elena Pérez Ropero

n Lluís Vancells Vallhonrat

n Elionor Fresno Castro

Publicitat
To Top