Publicitat
Cultura i Espectacles

Lluís Puig, soci d’honor als premis ARC

Els Premis ARC 2019, els guardons de la indústria musical del directe, han reconegut disset artistes, produccions i programacions del país, entre els quals destaquen els premis obtinguts pels terrassencs Lluís Puig i Lildami. El premi a l’artista revelació ha estat pel cantant de trap Lildami, qui competia en aquesta categoria amb un altre terrassenc, Miki Núñez.

Per la seva banda, l’exconseller de Cultura, Lluís Puig, ha rebut el premi al Soci d’Honor. El guardó s’ha atorgat "com a denúncia a la situació a l’exili i reconeixement a la seva tasca com a exsoci d’ARC." Des de Bèlgica, Puig ha dit sentir-se "content, honorat i orgullós de rebre avui la distinció per part d’antics (i ben presents) companys i companyes de feina."

Per la seva banda, Lildami ha confessat, a twitter: "En ma vida havia guanyat res. En futbol era un paquete. A basquet era malissimo. A kung-fu era pessim. Aquest any portem 3 premis gràcies a la musica i no em puc sentir més realitzat. Sembla que per fi he trobat el meu camí. Gràcies a totes per fer-ho possible."

Al mateix temps, han rebut premis per les seves gires Obeses, Joan Dausà, Els Catarres, Oques Grasses i El Pot Petit. Pel que fa als festivals, el Sónar s’ha endut el guardó a millor programació, i el Cruïlla ha estat reconegut amb un nou premi al projecte sostenible.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top