Publicitat
Cultura i Espectacles

Protagonistes Nosaltres porta a Clotilde i la seva troupe a Las Vegas

L’ any passat, Protagonistes Nosaltres, la companyia de la fundació Fupar, va estrenar "Oh lalà" C’est magnifique". Un espectacle musical protagonitzat per Clotilde, una noia de casa bona que per fer realitat el seu somni de ser artista fuig a París amb una companyia de varietés.

I el muntatge d’aquest any de Protagonistes Nosaltres és la segona part de les aventures de Clotilde. Amb els mateixos personatges de la fictícia companyia, però que en lloc de ser a París, són a Las Vegas. A la ciutat nord-americana de la diversió i l’espectacle, seguiran fent de les seves. Pantalone, equilibris per no arruïnar-se amb els seus excessos, mentre Maurice intenta escapar-se amb la seva malvada mare i sentint-se traïda, destruir la companyia. Capitano i l’equip l’intenten salvar, alhora que Clotilde intentarà que els seus somnis no s’esfumin.

Setze actors a l’escenari
"Són els mateixos personatges, que viuen la continuació de la història de ‘Oh lalà! C’est magnifique", explica Víctor Pérez, coordinador de les activitats de lleure de la fundació Fupar. De fet, "Las Vegas. Love and Fire"comença amb una primera part que resumeix l’espectacle anterior, per seguir amb les noves peripècies de la companyia, ara en territori nord-americà. En el montatge hi participen setze actors, nou dels quals amb discapacitat intel·lectual. La directora és Susana Borderia.

La companyia Protagonistes Nosaltres va néixer l’any 1973, per incentivar la creació artística vinculada a aspectes terapèutics a través del teatre.

Les dades

Espectacle: "Las Vegas. Love and Fire"

Companyia: Protagonistes Nosaltres (Fupar)

Data: Diumenge, 11.30 hores

Lloc: Centre Cultural

Preu: Taquilla inversa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top